El Girona va perdre a Valladolid per culpa d'un penal transformat per Víctor Pérez (1-0) i continua complicant-se una setmana més la permanència a Segona A.

El Valladolid afrontava sense Nauzet Alemany, per sanció, ni Óscar González, per lesió, un partit important davant el pitjor visitant de la categoria pels seus números.

Alberto Bueno i Sisi van ser les novetats a l'equip de Miroslav Djukic, que va començar governant el mig camp i arrabassant la pilota al seu rival amb certa facilitat.

El tècnic del Girona, Josu Uribe, només comptava avui amb quatre defenses en condicions per jugar a Zorrilla, la qual cosa va oferir una

nova parella de centrals formada per Dani Tortolero i pel debutant Yago Fernández.

El partit va començar a decantar als deu minuts, quan una mà d'Acciari després d'una centrada de Sisi va ser interpretada com a penalper l'àrbitre. Víctor Pérez va transformar la pena màxima per avançarel Valladolid.

Va progressar el Girona després del gol, amb Jandro i Coro al comandament de les operacions, però la seva falta de mordent li va impedir fer mal en el marcador. Sense profunditat per la banda dreta, el Valladolid no va ser mai el de les seves millors tardes.

No va millorar el partit a la segona part. El canvi del angolès Manucho per Javi Guerra va donar una mica més de vivesa a l'atac

local davant un conservador Girona que, però, va arribar als últims minuts ficat en el partit, crescut i amb opcions de empatar davant un rival molt nerviós que, tanmateix, dormirà avui llocs d'ascens.