El lateral dret del FC Barcelona Dani Alves ha afirmat que el pols que manté amb el Reial Madrid a la Lliga BBVA és "el repte més apassionant" des que el brasiler vesteix la samarreta del Barça, ara a sis punts dels blancs en la classificació.

"La majoria si pogués li regalaria ja el títol al Reial Madrid, però això es decideix al final i si finalment guanyen, els felicitarem. Si no, significa que ho aconseguirem nosaltres", ha expressat Dani Alves en roda de premsa.

El defensa culer ha parlat sobre la diferència de sis punts que separen els dos conjunts a la Lliga. "No em fa por. És veritat que ens porten aquest avantatge, però l'únic que hem de fer és intentar reduir-lo, encara que és veritat que no tenim tant marge d'errors ara", ha lamentat.

"S'ha d'estar bastant concentrats per poder anar fins al final sense més equivocacions. El Madrid es deixarà molt pocs punts pel camí, però tenim per davant dos enfrontaments directes. Recuperar aquest avantatge és un repte apassionant", ha explicat Alves.

Sobre el partit al Coliseum Alfonso Pérez, el lateral ha lamentat la falta de punteria del seu equip. "Vam tenir les nostres ocasions, no les vam aprofitar i ells, en l'única ocasió que ens van rematar a porteria, la van colar. No hi ha una altra explicació", ha dit.

"Malgrat els mals resultats, no canviem la nostra forma de jugar. Tenim una filosofia i si cal morir ho farem amb ella", ha expressat Alves.

El FC Barcelona va obtenir la seva primera derrota de la temporada davant el Getafe, encara que aquest any l'equip culer ja havia trobat dificultats en els desplaçaments a la Lliga. "No és més difícil ara que abans. Sempre ha estat molt complicat. Aquest any ens costa més fora de casa, però són fases. Per sort ens passa ara i no al final. Hi ha marge per corregir", ha finalitzar.