L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ha mostrat el seu "orgull" per aconseguir a San Sirio una victòria davant de l'AC Milan (2-3) però sobretot pel joc d'atac desplegat pels seus, que s'han assegurat per cinquena vegada consecutiva ser primers en la fase de grups, i ha destacat tota la feina feta per vèncer uns milanistes amb els quals espera no tornar-se a creuar.

"San Siro té això, que en un córner comencen a xisclar i sembla que et facin moltes ocasions. Et fan en gairebé res un gol. Per això és un gran equip i té aquesta història i tradició. Guanyar el Milan a San Siro, què voleu que us digui? Vam fer un partit d'anada excel•lent, i venir aquí i jugar tan bé a l'atac i amb tantes ocasions de gol ens omple d'orgull", ha manifestat en roda de premsa.

Tot i això, ha comentar que no juguen per donar lliçons a ningú sinó per fer gaudir al públic. "No juguem per donar cops d'autoritat. No canvia l'opinió que tinc del Milan. La intenció és jugar el partit millor que el contrari. No juguem per demostrar que les opinions dels altres són equivocades. Hi ha tres equips italians a vuitens. M'agradaria no tornar-me a creuar amb el Milan", ha comentat sobre aquesta qüestió.

"Poca por tinc en prendre les decisions. Quan vaig arribar vaig posar a Pedro i Busquets que venien de la Segona B i aquí em vaig jugar el torró, el 'panettone'. Si vols venir a jugar a San Siro no pots esperar que no et facin ocasions. Hem tingut diverses, que és important és que el públic s'ha divertit i ha estat una bona trobada. Estic content per la victòria i el primer lloc", ha afirmat.