El Girona necessita una nova ampliació de capital després que a finals de l'any passat, en la junta d'accionistes, ja se n'aprovés una per tal d'equilibrar el patrimoni net del club. La realitat diu que la temporada passada es van perdre 1,5 milions d'euros, i el Consell d'Administració portarà a aprovació en la junta general d'accionistes del proper 22 de desembre aquesta mesura per tal d'eixugar el deute.

"Farem una ampliació de capital perquè haurem d'aprovar unes pèrdues d'1,5 milions d'euros i per complir la legalitat i no entrar en una situació d'insolvència, hem d'estar amb el patrimoni net equilibrat", explicava ahir el portaveu i vicepresident del Girona, Joaquim Boadas de Quintana. El directiu va recordar que "quan nosaltres plantejavem fer un ERO era perquè realment hi ha dificultats econòmiques en aquesta i en totes les empreses" i va afegir que "hem de treballar per poder equilibrar els números". Boadas de Quintana va subratllar que l'actual propietat (el grup de Josep Delgado) i el Consell d'Administració "manté l'aposta pel Girona i per això es farà aquesta ampliació de capital en la qual podran anar els socis. En qualsevol cas, els números són els números, i cal prendre aquesta decisió".

Després de l'ampliació de capital que es va fer a principis d'aquest any el grup de Delgado va passar a controlar el 99% del Girona. Aquesta vegada s'haurà de cobrir un milió i mig d'euros "per eixugar el deute generat la temporada passada". El portaveu del club de Montilivi va assegurar que "seguirem sent una de les entitats més sanejades de la Lliga de Futbol Professional". La junta d'accionistes es farà el 22 de desembre a les 7 de la tarda al Centre Cultural La Mercè de Girona.