mont-ras - st. pere 1-3

mont-ras. Hamza, Torralba (Pozo), Adrian, Jordan, Gisbert (Antonio), Diego, Bellachi (Cano), Guasch, Galeote, David (Fran), Rivera (Manuel). st. pere pescador. Albert Piris, Romero, Lagresa (Robledillo), Pau Piris, Oscar, Guillem, Cristian, Donat, Teixidor (Jordi), Barceló (Marin), Aleix (Xavi). Gols. 0-1, m.1, Pau Piris; 1-1, m.20, Bellachi; 1-2, m.22, Aleix; 1-3, m.88, Pau Piris. ?Àrbitre. Castañer de Santiago.

Partit molt intens i disputat per part de tots dos equips. El partit es va posar ben aviat de cares pel Sant Pere gràcies a un gol al primer minut, quan després d'una falta lateral, Pau Piris va rematar de cap al fons de la porteria. ddg

base roses - verges 3-0

base roses. Boher, Romero, Mito (Quintos), Hamid (Mínguez), Sola, Perez (Labrador), Ruiz, Hornos, Expósito, Justafré, Fontes (Ricart). verges. Genís, Viñas, Marçal (David), Mas, Vicens, Pol (Ferran), Arnau, Vidal (Sabater), Dani (Esteve), Joan Pau, Rusiñol (Hugas). Gols. 1-0, m.19, Mito; 2-0, m.56, Mito (p); 3-0, m.60, Hornos. ?Àrbitre. Sagrera Busquets.

Partit fàcil pels locals que van dominar en tot moment. El Verges no va tenir possibilitats i la pilota sempre va ser pel Roses. A la segona part, el Base va ampliar l'avantatge gràcies a un penal que va transformar Mito, per mans d'un defensor que va veure la segona groga i va deixar al Verges amb un home menys. ddg

?

empuriabrava - figueres b 1-2

empuriabrava. Poyato, Martirena, Alfons, Gascon, Camacho (Ignasi), Diego (Etin), Torres, Reyes (Sierra), Fuentes (Alex), Patrick, Fran. figueres b. Yuri (Díaz), Sala, Bolasell, Soria, Ceballos (Córdoba), Ibarra, Aliou (Valero), Ibañez (Yero), López, Fageda, Serra. Gols. 0-1, m.35, Yuri; 1-1, m.43, Reyes; 1-2, m.73, Ceballos. ?Àrbitre. Sanz Gimeno.

Durant els primers minuts el partit va ser igualat i no hi van haver ocasions. Quan semblava que el ritme del partit baixava, Yuri va marcar el primer pels visitants. El gol va fer reaccionar als locals i abans del descans, Reyes aprofitava una errada del Figueres per empatar. A la represa el partit va seguir amb intensitat i al minut 73, una bona combinació de Yuri i Ceballos donava els trespunts pel Figueres. ddg

viladamat - begur 0-3

viladamat. Arnau, Nani (Roca I), Pagès, Edu (Capell), Pereferrer, Ferran, Molinas, Sánchez (Berni), Brugué (Roca II), Jonàs, Pellicer. begur. Nuñez (Muñoz), Àlex, Álvaro, Màrius, Houssin (Marín), Juanjo, Lluís (Adrià), Jofre, Sullastres, Damià, Tomàs (Julià). Gols. 0-1, m.2, Jofre (p); 0-2, m.12, Damià; 0-3, m.25, Álvaro. ?Àrbitre. León Cañas.

A la primera part, el Begur va dominar i va aconseguir els tres gols. Al minut 40, el Viladamat es va quedar amb deu jugadors després d'una doble amonestació. A la segona part, els locals van dominar però no van estar encertats. A destacar el joc dels juvenils begurencs Julià i Adrià. ddg

monells - borrassà 2-0

monells. Magí, Bueso, Ribas (Matas), Madeo, Olivé, Edgar, Pau (Raul), Abel (Artacho), Jordi (Aguilar), Marc, Ferran (Sergi). borrassà. Pomés, Muñoz, Gil, Bermudo (Álvarez), Quirante, Bendicho (Jairo), Againi, Serra (Canela), Ballart (Gallego), Konteh, Carlos (Marcelo). Gols. 1-0, m.11, Abel; 2-0, m.56, Ribas. ?Àrbitre. Feliu Rovira.

Bon partit del Monells que aconsegueix sumar tres punts i pujar cinc llocs a la classificació. ddg

agullana - esplais 2-2

agullana. Sergio, Simón, Serra (Quintero), Joel, Cristian, Alegrí (Ferran), Nando, Kalid (Manel), Javi, Arnau (Zurita), Pineda. esplais. Gálvez, Gabi, Ezquerra, Fernández, Hoyos, Hernando (Moñino), Gironella (Vilarrodona), Montoro (Martín), Pellicera, Turró (Omar), Genís. Gols. 0-1, m.1, Pellicera; 0-2, m.67, Nando (pp); 1-2, m.76, Pineda; 2-2, m.82, Manel. ?Àrbitre. Palomares Palomares.

L'Esplais es va avançar molt aviat al marcador i fins al minut 76 guanyava còmodament 0 a 2. L'Agullana va apretar i va aconseguir l'empat. En temps de descompte, el porter local va aconseguir aturar un penal. ddg

llançà - cadaqués 2-1

llançà. Matías, Huguet, Xano, Aitor, Piti, Job, Amadeu (Héctor), Brian (Albert), Johny (Xavi), Enric (Jordi), Juan. Cadaqués. Molina, Bonet, Eduard, Jan, Jorge (Sergio), Ivan (Yuma), Esteve (Arturo), Enric, Jaco, Jordi, Uri (Blai). Gols. 1-0, m.27, Juan; 1-1, m.62, Esteve; 1-2, m.88, Juan (p). ?Àrbitre. Romans Brossa.

El Llançà va dominar durant tota la primera part però no va disposar d'ocasions clares per marcar. A la segona part els locals van sortir adormits i el Cadaqués ho va aprofitar per empatar. A pocs minuts del final, Juan va transformar un penal que valia tres punts pels locals. ddg

TORROELLA - VILAMALLA 1-2

torroella. Albertí, Garcia, Batlle, Xumetra, Puyol, Bonmatí, Pujades, Bou (Joan), Donoban (David), Miró, Alventosa (Garganta). vilamalla. Roca, Pere, Petit, Pau, Cardosa, Toti (Planes), Linares (Marc), Gabi, Ayats (David Martí), Simon, Salomó. Gols. 0-1, m.8, Ayats; 1-1, m.70, Batlle; 1-2, m.87, David Martí. ?Àrbitre. Ahsayane Montoya.

Canvi de camp a última hora causat pel mal estat del terreny de joc a Vilamalla. Ambdós equips es van posar d'acord per realitzar una permuta i jugar el partit a Torroella. La primera part va ser de domini del Vilamalla, encara que no va saber materialitzar les ocasions. A la represa, el Torroella va dominar i va empatar. Quan faltaven tres minuts pel final, el Vilamalla va aconseguir el gol de la victòria. ddg

jafre - cabanes suspès

El Partit entre el Jafre i el Cabanes es va suspendre a causa de les pluges caigudes dissabte a la tarda que van deixar el camp impracticable. ddg