Mor Frazier

Adéu al mític Joe Frazier

El boxejador nord-americà ha mort aquest dilluns als 67 anys a conseqüència d'un càncer de fetge

 08:43  
Joe Frazier, en una imatge d´arxiu.
Joe Frazier, en una imatge d´arxiu. REUTERS

EP L'exboxejador nord-americà Joe Frazier, campió del món de pes pesant entre 1970 i 1973 i medalla d'or en els Jocs Olímpics de Tòquio el 1964, va morir aquest dilluns (matinada de dimarts a Espanya) a Filadèlfia als 67 anys, víctima d'un càncer de fetge, segons ha anunciat el seu representant, Leslie Wolff.

Frazier, conegut popularment com 'Smokin Joe', passarà a la història per ser el primer boxejador a derrotar Mohammad Ali al'Combat del Segle', que s'ha fet el 8 de març de 1971 al Madison Square Garden.

Tots dos tornarien a veure's les cares en dues ocasions més, una el gener del 1974 en el mateix escenari i una altra l'octubre de 1975 a Manila, tot i que en aquestes ocasions Ali va ser el vencedor, i van ser aquests tres combats part de la història d'aquest esport, acumulant un total de 42 assalts de dramàtica intensitat.

El de Carolina del Sud es va retirar el 1976 amb un palmarès impecable de 32-4-1, tot i que va combatre per última vegada el 1981 de manera extraordinària. Les seves úniques derrotes van ser davant de George Foreman i Ali.

Eurobasket

Eurobasket 2017

Eurobasket 2017

Segueix l'Eurobasket 2017: Consulta el calendari, els grups i el partits de l'Eurobasket 2017.

 
[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]

Canal de sorteigs

sorteigs de la loteria i la travessa

Loteries i apostes

Consulta els resultats dels principals sorteigs de la loteria i la travessa.

Font:

 

NBA
Enllaços recomanats: Premis cinema