El PA Blanes, amb l'espectacle titulat Avui volaré, va ser el gran triomfador ahir en la primera jornada del Campionat de Catalunya de Patinatge de Grups de Xou disputada al pavelló de Barris Nord de Lleida.

L'equip selvatà va ser el millor dels 16 conjunts que van entrar en competició. Per darrere seu es van classificar el Sant Celoni i el Vilanova, amb els xous Rèquiem per un obstacle i Torna.

En la jornada d'ahir també es va disputar la competició de grups cadets. Tona i Vilanova es van endur les dues primeres posicions, mentre que l'Olot, amb De tot cor, va classificar-se en la tercera posició.

En aquesta categoria hi van competir 7 equips. En total ahir a Lleida van veure's en acció uns 300 patinadors, en un espectacle d'alt nivell que va reunir uns 2.000 espectadors al Barris Nord.

Per avui al migdia es reserva la jornada de Grups Grans. El CPA Olot, amb Pas Obert, surt com a gran favorit després d'haver enlluernat al Campionat de Girona fa un parell de setmanes davant més de 3.000 aficionats.