L'empresa figuerenca Ofi-Control acumula, des de 1977, una llarga experiència en el sector de l'oficina, l'hostaleria i el comerç. Ofi-Control ha sabut evolucionar de manera constant a l'arribada de les innovacions tecnològiques per a fer costat a les necessitats dels seus clients en tot moment. Durant aquest període, ha treballat amb empreses de tots els sectors i amb la incorporació de les millors marques del mercat a la seva oferta de mobiliari, sistemes d'impressió, terminals de telecomunicacions i màquines enregistradores.

Els àmbits de servei d'Ofi-Control van des de la instal·lació de mobiliari fins a la implantació de tot tipus de maquinària (impressores, fotocopiadores, terminals de punt de venda, xarxes i telefonia), passant per tot l'evolució del projecte claus en mà, oferint la màxima professionalitat en el camp de la qualitat, el temps d'execució i el compliment del pressupost.

Pel que fa als sistemes d'impressió, Ofi-Control disposa tant d'impressores com multifuncionals i fotocopiadores, en lloguer o venda. Visiteu la seva exposició de l'avinguda Vilallonga i rebreu l'assessorament adequat per cobrir les vostres necessitats empresarials.