Girona

L'alcaldessa de Roses va de número tres de la llista de CDC al Congrés de Madrid

El cap de llista de CDC per Girona, Jordi Xuclà, està convençut que la formació tornarà a guanyar les eleccions a les comarques gironines

23.05.2016 | 17:29
La foto dels membres de la llista de CDC

Convergència Democràtica de Catalunya ha presentat aquest matí les seves candidatures al Congrés i al Senat de les comarques gironines per a les eleccions del 26 de juny. El cap de llista al Congrés, Jordi Xuclà, ha assegurat que volen ser a Madrid per defensar els interessos dels catalans i els gironins amb el convenciment que poden ser molt útils. "Ens presentem a aquestes eleccions amb optimisme i amb el convenciment que podem ser molt útils en la defensa dels interessos dels catalans i catalanes", ha assegurat.

Xuclà, a més, s´ha mostrat molt orgullós de la llista que encapçala. "És una llista equilibrada entre l´experiència i una notable i profunda renovació que farà una campanya extremadament de proximitat per demanar la confiança dels ciutadans i tornar a guanyar les eleccions a Girona", ha dit.

En la intervenció davant els mitjans de comunicació, Xuclà ha assegurat que mentre "´uns són els de l´algú ho havia de dir´, a Convergència som ´els d´algú ho havia de fer´: Algú havia de fer el 9-N, algú havia d´entomar les querelles i algú havia de facilitar la formació del nou govern", ha assegurat.

Xuclà ha afegit que la repetició de les eleccions demostra el fracàs dels partits espanyols a l´hora de donar una resposta a Catalunya i ha avançat que el 26J serà una oportunitat per Convergència per "posar a prova la nostra vocació de fer un partit nou ampliant fronteres i espais".

La candidatura de Convergència al Congrés a Girona estarà encapçalada per Jordi Xuclà. El número dos serà Sergi Miquel (secretari general de la JNC i primer tinent d´alcalde de Llagostera) i la número tres serà Montse Mindan (alcaldessa de Roses). Glòria Ribas, Marc Claparols i Marta Cullell, ocuparan els números quatre, cinc i sis de la llista respectivament. L'alcalde de Sant Pere Pescador, Agustí Badosa, és el tercer suplent.

Pel que fa al Senat, la llista estarà formada per Joan Bagué, Clàudia Massó i Romà Codina. L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, és suplement segona de Massó.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent
Enllaços recomanats: Premis cinema