Més de 6.000 persones, segons càlculs del PSOE andalús, han rebut aquest dimecres amb aplaudiments al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero i al candidat socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba en un míting en què els socialistes han posat el lema "Generació rere generació, lluitant pel que volem ".

Rubalcaba i Zapatero han pujat a l'escenari acompanyats pel secretari general del PSOE andalús i president de la Junta, José Antonio Griñán, el lehendakari i líder del PSE, Patxi López, el diputat basc Eduardo Madina, la cap de campanya socialista, Elena Valenciano; la ministra d'Exteriors i candidata per Màlaga, Trinidad Jiménez, la cap de llista per Múrcia, María González Veracruz i la secretària d'Organització del PSOE-A, Susana Díaz.

Després de la seva ja tradicional recepció a ritme de les cançons d'Alejo Stivel, els primers crits del públic han estat per a Zapatero, i després per "Rubalcaba president". L'auditori reunit al Palau de Fires i Congressos de Màlaga ha trencat també en aplaudiments quan Jiménez ha al·ludit Zapatero.

Com és habitual en els grans actes del PSOE en aquesta campanya, els líders socialistes han entrat al recinte al ritme de la música d'Alejo Stivel-versionant a Joan Manuel Serrat a ´Hoy puede ser un gran día´-. A Rubalcaba li ha pogut veure entonant uns versos i animant l'auditori, però només Stivel tenia micròfon.