Al recinte firal de Montjuïc de Barcelona, en el marc del Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), l´Associació de Càmpings de Girona hi és present amb un estand propi de sis metres quadrats representant a la vuitantena d´establiments associats.

A més del nou catàleg editat per l´associació que recull fotografies i característiques de cadascun dels càmpings, 35 d´aquests establiments hi han aportat material promocional com fulletons i catàlegs.

Coincidint amb la fira, que es realitza des d'aquest dijous 7 d´abril i fins diumenge, es durà a terme una àmplia campanya on-line per promocionar la reserva d´allotjaments des del portal www.campingsingirona.com.

Així mateix, durant els dies que duri el SITC es realitzaran activitats lúdiques destinades als més petits de la família, com l´actuació de pallassos, jocs d´animació, pintura de cara i mans, entre d'altres, que incentivaran i recordaran a les famílies les activitats estiuenques pròpies del club infantil i que es porten a terme als càmpings de l´Associació de Girona.

L´estand dels càmpings de Girona és l´A 146 del Palau Firal nº 2 de Montjuïc.