Joanjo Bosk (Figueres, 1976) fa vint anys que va publicar el seu primer disc, Agorafòbia, amb el grup Zulo, i en fa també deu del seu debut com a solista, Después de todo. La millor celebració és continuar endavant amb un disc nou, Camí d’aigua (Música Global), que acaba de sortir publicat. És el cinquè treball de la seva trajectòria en solitari -sense comptar Cançons de la Cançó, amb l’OCE. El cantautor empordanès recull ara un intens treball de cançons pròpies carregat de poesia, vitalitat, cançó i rock, un retrat sonor d’una de les veus més excepcionals del panorama català.

El nou treball de Joanjo Bosk està compost per deu cançons i el fil conductor és la natura. L’àlbum s'ha enregistrat als estudis Soundclub de Salt, sota la producció de Lluís Costa. Menys temàtic que els seus treballs anteriors, Bosk també apel·la a la memòria històrica a la cançó "Història maleïda", sobre la revolució social del 1936.

Les presentacions en directe del disc no començaran fins al gener, quan per exemple Bosk actuarà en el festival BarnaSants.