El Canet Rock 2017 ha penjat el cartell d'entrades exhaurides, segons han informat els organitzadors del festival. En les darreres hores s'han esgotat les últimes 300 entrades d'un total de 20.000 que es van posar a la venda des del mes de novembre per a aquesta quarta edició del festival, que se celebra aquest dissabte, 1 de juliol.

Una quinzena de grups, entre els quals destaquen Sopa de Cabra, Jarabe de Palo, Doctor Prats i Txarango, passaran per l'escenari i ompliran el Pla d'en Sala de música fins a la matinada de diumenge.

La programació d'enguany combina grups que han publicat nou material discogràfic aquest any amb altres grups catalans emergents, i inclou també bandes conegudes que ja tenen una llarga trajectòria dins la indústria musical. Els encarregats d'obrir el festival aquest dissabte a les sis de la tarda són els Raska, un grup de pop-rock i ska escollit per votació popular.

Els organitzadors recorden que durant les més de 12 hores de concerts el festival oferirà de nou un servei de restauració de 'food trucks' i per primer cop incorpora els 'canetums' com a moneda de pagament dins el recinte.