Cadaqués

Programen tres concerts de cambra per gaudir de les nits màgiques a l'Amistat de Cadaqués

Cosmos Quartet obre el cicle amb una actuació a l'Amistat on conflueixen el classicisme i romanticisme

20.07.2016 | 06:00
Cosmos Quartet actua a dimecres

Cadaqués continua ampliant les activitats que a l´estiu dinamitzen el poble, amb una nova proposta, un cicle de mini concerts de cambra, 3 de 4, que en aquesta ocasió volen aixecar un petit castell sonor amb peces que, tot i molt diferents, encaixen entre elles. La proposta ofereix tres concerts de quartets de corda que donaran fe de la força i de la versatilitat d´aquesta formació emblemàtica de la música de cambra.
Els concerts es faran a l´aire lliure, en el marc de la terrassa de la Societat l´Amistat, entitat que col·labora en el projecte, a les 8 des vespre. Dimecres arriba Cosmos Quartet per oferir una actuació on conflueixen el classicisme i la seva evolució cap al romanticisme. Helena Satué i Bernat Prat violins; Carlota Amargós, viola i Oriol Prat, cello interpretaran obres de Haydn i Beethoven.

Divendres serà Marta Cardona i Elena Rey, violins; Anna Puig, viola; Laia Puig, violoncel, les quals proposaran una capbussada en el s.XX, Mishima vs. Gardel. Finalment diumenge actuaran Brossa Quartet i Francesc Puig. El desamor es cura a l´Empordà és el títol del concert. En el seu repertori convergeixen peces al voltant de la idea d´amor i el desamor amb obres que exalten figures relacionades amb l´Empordà com són el compositor Xavier Montsalvatge i l´inventor Narcís Monturiol.

El públic escoltarà un un repertori suggerent que combina el lirisme romàntic en poderosa interacció amb altres estils musicals allunyats de la música clàssica. Es tracta d´un concert on la melangia del desamor es cura gràcies a l´eclecticisme i l´humor, tan habitual en terres d´acollida i prop de mar com és l´Empordà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema