Vilafant

Impulsen un Combo de Música a l'escola municipal per amenitzar la vida cultural de Vilafant

El Centre preveu crear una segona formació a partir d'octubre, una mena de planter per a alumnes que s'introdueixen en la música

16.07.2016 | 18:51

El primer Combo de Música de l´Escola Municipal, creat ara fa un any, és una formació integrada per catorze alumnes de diferents edats, entre els 8 i els 14 anys, que es dedica a la formació i expressió de diferents estils de música moderna.

El director de l´escola, Jordi Parrot, destaca la importància que té per als alumnes assajar i sortir a actuar, per reforçar el seu aprenentatge. Ja han realitzat diverses actuacions i la intenció és que estigui present en aquelles activitats del municipi que siguin susceptibles de ser acompanyades musicalment, destaca Parrot.

El Combo està format per diferents instruments: viola, saxo, flauta travessera, dos pianos, un baix, una bateria, sis guitarres i per la veu d´una noia que fa de solista de la formació, dirigida per Joel Riu.

Motivar els alumnes

El fet de tractar-se d´una activitat motivadora per als alumnes, des de l´escola es vol obrir –un cop arranqui el curs escolar–, un segon combo, per als alumnes més jovenets o que s´hagin iniciat recentment en el món de la música: "Serà com una mena de planter" assenyala Parrot, satisfet de l´acollida que ha tingut la proposta.

Ara l´activitat del Combo de Música s´ha aturat: "Deixem descansar els alumnes", que reprendran els assajos per poder iniciar la seva activitat a partir del mes d´octubre. L´escola de música de Vilafant compta amb una trajectòria de set anys i té ara més de cinquanta alumnes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema