El contrabaixista de Vilafant, Josep Quer, actuarà, els dies 4 i 7 de novembre, amb la Nashua Chamber Orchestra a les ciutats nord-americanes de Nashua i Milford, a New Hampshire, als Estats Units. Quer hi presentarà, com a solista, un repertori internacional, concretament, el 'Concert per a contrabaix en E Major' del compositor austríac Carl Ditters von Dittersdorf (1739-1799), contemporani de l´època de Mozart i un virtuós del violí així com autor de nombrosos concerts instrumentals.

Josep Quer diu sentir-se molt satisfet d´interpretar aquesta peça. "Per a mi és un honor interpretar-la. Quer viatjarà ben aviat a Nashua per començar els assajos amb aquesta orquestra, amb la qual ja havia tocat anteriorment. En aquest concert, la formació també interpretarà 'Light Cavalry Overture' de Suppé, la 'Simfonia 100 Military' de Haydn i el 'Rèquiem' de Fauré.

D´altra banda, el músic empordanès té previst actuar el desembre a l´estat nord-americà de Maine al costat d´una compositora catalana establerta al país, Montserrat Torres. En aquesta ocasió, interpretaran música catalana i espanyola.