L'Ajuntament de Figueres ha programat, un any més, diferents activitats en relació el Dia Internacional per l'erradicació de la violència contra les dones, que es celebra a tot el món aquest dimecres, 25 de novembre.

Des del Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) de la ciutat s'han programat xerrades per conscienciar sobre la problemàtica a diferents col.lectius com joves estudiants de secundària, dones de la comunitat gitana del barri de Sant Joan o homes i dones interns al Centre Penitenciari Puig de les Basses. L'acte central del dia però, serà una jornada tècnica adreçada especialment a tots els professionals que treballen sobre aquesta problemàtica, però també oberta a tota la ciutadania i s'hi farà la lectura del manifest institucional. La xerrada es farà el mateix dia 25 al Saló de Sessions de l'Ajuntament, entre les 10 h i les 12.30 h.

La regidora de la Dona, Dolors Pujol, recorda que "des del SIAD es treballa tot l'any per sensibilitzar la societat figuerenca envers aquesta xacra de violència, a més d'atendre i assessorar a ls víctimes".

Recordar que durant el Ple ordinari d'aquest mes, tots els grups municipals van aprovar per unanimitat una moció per a l'erradicació de la violència envers les dones.