L'Ajuntament de Sant Pere Pescador ha aprofitat una subvenció del Departament d´Empresa i Ocupació de la Generalitat, dins del Pla de Foment de Turisme, per reasfaltar la carretera que va cap al càmping La Gaviota i la del càmping Aquàrius.

La inversió s´acosta als 300.000 euros, el 60% subvencionat per la Generalitat. "És important, no només per al sector turístic sinó també per al sector agrícola, perquè també se´n beneficia", explica l'alcalde de Sant Pere, Agustí Badosa. L´asfaltatge de la carretera de la platja de can Nera era "una assignatura pendent, perquè, ja pots tenir unes platges maques si després no hi ha bona connexió per arribar-hi", segons Badosa.

D'altra banda, l'Ajuntament santperenc es queixa de que Costes de l'Estat actua a la platja de Can Nera sense informar-lo, cosa que l'obligarà a trobar un espai per aparacr els usuais de la platja en vista a l'estiu vinent. "Les nostres no són platges urbanes, sinó que són naturals, amb un valor ambiental important. Tenim unes determinades dificultats per poder crear unes bosses d´aparcament als accessos de les platges. Cada vegada més l´accés rodat a la platja estarà prohibit", diu l'alcalde.