Ja ha passat una setmana i mitja des que Montse Mindan agafà el relleu de Carles Pàramo per l'alcaldia de Roses. Després d'aquest període de temps, els partits de l'oposició han decidit fer balanç. Segons Gent del Poble-AM, aquest canvi representa una continuïtat i creuen que no hi haurà gaire diferència a l'hora de gestionar el poble.

En declaracions a EmpordàTV, el portaveu de Gent del Poble - AM, Francesc Giner, va explicar que la decisió de Pàramo de renunciar a l'alcaldia "és una decisió que estava presa a inicis de la legislatura ja fa un parell d'anys". Afegeixen que simplement ha suposat "un canvi d'imatge de Convergència i Unió". Gent del Poble-AM va agrair a Pàramo la projecció que ha arribat a tenir Roses gràcies a la seva política comarcal a la Demarcació de Girona i ara mateix, al Congrés dels Diputats.

"També entenem que setze anys seguits en política local -deixant de banda els quatre anys en què Pàramo va perdre l'alcaldia- potser han estat massa". Tot i això, la valoració general que van fer del seu mandat "és una valoració bastant positiva". Van explicar que "el poble ha crescut bé, de manera important tan en infraestructures com en població" i per tan entenen que "l'administració de tot el poble amb aquest augment significa que s'ha portat bé".

Tot i així, entenen que "amb la seva manera d'actuar -Carles Pàramo- hagi rebut crítiques i s'hagi guanyat enemics però creiem que és una cosa normal dins del món de la política". Ara és Montse Mindan està al capdavant de l'alcaldia de Roses i Gent del Poble-AM, va aprofitar la ocasió felicitar-la pel seu nou mandat.

Tot i això, Francesc Giner va afegir que no obliden que "ella és alcaldessa gràcies a un pacte de Convegència i Unió amb el Partit Popular. Un partit que, tal com estan les coses a Catalunya amb el procès sobiranista, no ho veiem del tot correcte". Defensen la seva crítica dient que "entenem que està anar a Barcelona a concerts independentistes i després arribar a casa i fer pactes amb els nacionals espanyols no ho trobem d'allò més bé".

Tot i això, deixant de banda aquest tema, des de Gent del Poble -AM, Francesc Giner li va voler desitjar molta sort i van aprofitar per dir a la nova alcaldessa que ells es posen a la completa disposició per governar el poble de Roses, que al cap i a la fi "és el que importa".