Rafel López (PSC) ja és formalment nou regidor de l'Ajuntament de l'Escala, en substitució de Josep Gifre, que va presentar la seva renúncia el mes passat. López assumeix l'àrea de Promoció Econòmica i Cultura i Mariona Muñoz passa a ocupar-se d'Educació.

Aquest migdia s'ha celebrat un ple extraordinari per tal que López prengués possessió del càrrec, un cop rebuda l'acta de regidor per part de la Junta Electoral Central.

"Començo una nova etapa per mi engrescadora, tot i que potser no sigui el millor moment possible, incorporant-me a un equip cohesionat, que en temps difícils ha sabut gestionar bé les coses", ha remarcat Rafel López, el qual ha lloat la feina feta tant per Gifre com per Muñoz.

El nou regidor de Promoció Econòmica ha remarcat la voluntat d'aprofitar al màxim el potencial de l'Escala i apostar per les noves tecnologies, així com ha destacat la voluntat de diàleg i proximitat amb les entitats locals.

Rafel López és delineant de professió i ha estat vinculat a la junta del club de tennis de l'Escala des de la seva fundació.