Aquest és el tall de cabells que et treu anys de sobre i es llueix amb estil

És una opció d'equilibri quan un ja no és jove i els cabells molt llargs ja no es porten de forma casual

És impossible no estimar aquest tall de cabells que et fa semblar deu anys més jove.

És impossible no estimar aquest tall de cabells que et fa semblar deu anys més jove. / Freepik

El món dels talls de cabell ofereix una gamma impressionant d'estils que reflecteixen la diversitat de preferències i personalitats. Des dels clàssics fins als més avantguardistes, cada tall és una expressió única de moda i estil personal. En aquest article, explorarem el talls de cabell que captiva l'imaginari de la moda i la bellesa: un que et treu anys de sobre i es llueix amb estil.

Moltes persones aposten per talls de moda amb els cabells molt curts que requereixen poc manteniment i són súper cool. Altres es deixen els cabells molt llargs per recollir-los en pentinats glamurosos o informals. I n'hi ha que continuen preferint una solució de compromís, la longitud mitjana. Al capdavall, si ho penses bé, té molts avantatges. Realça totes les formes de la cara i té un efecte suavitzador dels trets. No és una solució radical com la drecera que descobreix la cara i ressalta cada mínima imperfecció. És una opció d'equilibri quan un ja no és jove i els cabells molt llargs ja no es porten de forma casual. Però sobretot quan els cabells han perdut cos i volum. El tall mitjà és fresc i lleuger, però sobretot versàtil perquè manté la longitud adequada per no haver de prescindir d'una petita cua o monyo.

Et fa semblar deu anys més jove

La solució més de moda per als que es decideixen per un pentinat mitjà és el lob de luxerebaixat amb serrell. No es tracta d'un tall estructurat i rígid, sinó d'un look capil·lar caracteritzat per tons i serrells a capes que creen moviment i lleugeresa. Es pot portar amb un copet o amb un serrell. El clàssic serrell de cortina o una solució descurada i alegre amb flocs irregulars al front. Un serrell molt versàtil que pots deixar créixer una mica per convertir-lo en un quiff o dividir-lo per la meitat i portar-lo de banda.

És clar que aquest tall combina practicitat i encant. Es presta a un assecat natural sense assecador per crear pentinats desestructurats i alegres, lliures i airejats. I amb la longitud justa per a una bonica cua quan arriba la calor. En definitiva, és impossible no estimar aquest tall de cabells que et fa semblar deu anys més jove.