Loteries de Catalunya, entitat responsable dels jocs d’atzar a Catalunya, estrena la nova campanya de La Grossa de Cap d’Any 2019, que es podrà veure a partir del proper dilluns, 11 de novembre. L’anunci es divideix en dues parts: comença amb una pel·lícula costumista i emotiva, envoltada d’estereotips que recorden un conte típic de Nadal, per acabar recuperant l’humor que caracteritza els anuncis de la Grossa.

Amb el lema Feliç vida nova, la Neus, una senyora d’uns 80 anys que porta tota la vida pendent de les necessitats dels altres, entre els quals hi ha el seu marit Josep, decideix fer un gir a la seva vida quan s’assabenta que té el número guanyador del sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2019. «Ja és aquí La Grossa de Cap d’Any, comparteix-la... o no», acaba dient la veu en off com a missatge de cloenda de l’espot d’aquest any.

Enguany, a través de la iniciativa «Aquest any La Grossa ve amb promesa», el sorteig més esperat de l’entitat permetrà gravar un vídeo i enviar-lo a la persona a qui es desitgi per transmetre-li un propòsit d’any nou. Per fer-ho, l’usuari només haurà de descarregar-se l’app de Loteries de Catalunya, introduir el codi que conté el sobre del bitllet adquirit i gravar el missatge. El receptor podrà visualitzar la gravació, descarregant-se la mateixa aplicació i enfocant el bitllet.

Una iniciativa semblant va ser un èxit absolut en la darrera edició de la Grossa de Cap d’Any: més de 5.800 compradors es van gravar dedicant els bitllets als seus éssers estimats a través de l’aplicació de La Grossa.