Com molts recordareu, 'Destiny 2' va començar a caminar amb turbulències tot i que des de Bungie encara ara continuen treballant per arribar a aquell punt en què els usuaris se sentin completament satisfets amb el joc. Són conscients que els cal reunir una comunitat de jugadors permanent i per aconseguir-ho els cal atreure més i més usuaris. I la companyia creu haver trobat la manera de cridar la seva atenció: incloure els paquets de contingut ja llançats durant el primer any del joc juntament amb la nova expansió, 'Los Renegados'.

A partir d'ara, aquells que comprin l'expansió en format PC, PlayStation 4 o Xbox One, rebran també els dos primers paquets de contingut de 'Destiny 2', és a dir 'La Maldición de Osiris' i 'El Estratega'. Això és important perquè fins ara no era possible comprar 'Los Renegados' de forma independent, ja que era necessari adquirir primer els paquets anteriors per executar el nou complement.

'Destiny 2' estava inclòs entre els jocs del servei PlayStation Plus de setembre, el mateix mes del llançament de 'Los Renegados'. I els usuaris no han reaccionat com l'empresa esperava, ja que, per fer-se amb l'expansió, pràcticament calia pagar el valor d'un nou joc. Ara amb el nou gir i la inclusió dels primers DLC, això canvia. Si per contra et trobes entre aquells que van comprar el pack abans del 16 d'octubre, Bungie té reservat el paquet de Veterans de la Caça, que inclou un shader negre, dos Emotes exòtics i altres articles consumibles.

A partir de dimarts 16 d'octubre, tots els jugadors de 'Destiny 2'estan convidats a unir-se a les celebracions. Amanda Holliday serà l'amfitriona, oferint contractes, màscares i recompenses per a tots. Els guardians seran convidats a fer front als seus Malsons al Bosc Encantat, una activitat de temps limitat exclusiva de la Festa de les Ànimes Perdudes.

'Destiny 2' està disponible per PlayStation 4, Xbox One i PC.

Més informació a elsotanoperdido.com.