La ruptura entre Brad Pitt i Angelina Jolie està inspirant també la picaresca a Internet. La pàgina nord-americana 'The Next Web' ha informat de l'existència d'una estafa que, mitjançant un perillós virus, roba les dades de Facebook fent 'clic' en un enllaç a una notícia falsa sobre la parella.

En concret, la falsa notícia, de la cadena Fox News i que es cola al perfil de l'usuari de Facebook, fa esment al suïcidi de Brad Pitt, el cadàver del qual hauria estat trobat per les autoritats. Un fet així suposa el ganxo perquè l'internauta, a través de mòbil, PC o tauleta, decideixi accedir-hi.

A partir d'aquí, l'enllaç redirigeix a una aplicació que requereix la contrasenya habitual de Facebook per arribar a la notícia. Però el que fa l'aplicació és 'robar' aquest senyal, de manera que terceres persones poden accedir a informació privada de l'usuari de Facebook.

La xarxa social ja ha advertit del perill d'aquesta estafa i recomana aplicar un filtre de seguretat o canviar ràpidament la contrasenya per evitar el robatori d'informació sensible.