Un dels temes que més aflora quan es parla de la realitat augmentada i les Oculus Rift, és sens dubte, el de la pornografia. Aquest sector que sempre queda amagat en tots els mitjans però que mou milions d'usuaris i milions d'euros, pot canviar radicalment amb l'extensió de les ulleres creades per Oculus VR.

En aquest tema hi ha moltes susceptilidades i per això s'ha preguntat des de la revista Variety al fundador de la pròpia empresa amb seu a Sillicon Valley, Palmer Luckey, que farà amb el contingut catalogat com per a majors de 18 anys.

En resposta, Palmer ha afirmat que Oculus Rift no s'ha plantejat bloquejar aquest tipus de contingut en contra del que molts esperaven. Segons afirma el creador de l'empresa les Rifts no controlen el programari que suporten i per això no poden dictaminar els continguts apareguts en les ulleres.

Destaca el fet que mentre els competidors han eludit a aquest tipus de preguntes, la firma líder hagi estat tan contundent abans del seu llançament massiu el proper estiu.

Comencen a aclarir alguns dubtes sobre com serà aquesta tecnologia que si en alguns aspectes pot ser revolucionària, té molta feina per davant en matèria de desenvolupament.