Els propietaris de la llibreria La Bookman de Figueres han descobert, amb gran desolació, aquest diumenge, 20 de setembre, a la tarda, que uns desconeguts havien entrat a robar a la seva botiga, situada al carrer Sant Llàtzer. Els assaltants han causat diferents destrosses i ho han deixat tot regirat.

Els responsables de La Bookman han comunicat als seus clients i amics, a través del seu compte de Twitter, el que els havia passat, i han informat que, entre altres coses, el Maneki Neko, la guardiola on hi guardaven les propines des del primer dia, forma part del botí que s'han endut els lladres.

Des de La Bookman sospiten que el robatori s'ha hagut de produir en el tram horari que va des del dissabte al vespre a aquest diumenge al migdia. "Si algú de Figueres ha vist entre ahir dissabte vespre i avui diumenge migdia moviment dins la nostra llibreria, agrairem la informació per aportar-la a la denúncia de robatori", han dit a través del seu perfil @La_Bookman_. Els fets ja han estat denunciats als Mossos d'Esquadra.