Tres individus van assaltar una dona des del cotxe, la van fer caure a terra i li van robar la bossa a la Jonquera.

Això va ocórrer el mes de juny i els Mossos d'Esquadra de seguida en identificar-los van emetre una ordre de detenció dels individus. Aquest diumenge van arrestar dos dels lladres, que havien tornat al municipi, en una botiga.

Els arrestats pels Mossos de la comissaria de La Jonquera són dos homes, de 19 i 20 anys, de nacionalitat marroquina i francesa, tots dos veïns de Beziers (França), que van quedar arrestats com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i lesions.

Tot es remunta al 10 de juny, cap a les dues de la matinada, quan es va produir un robatori amb violència i intimidació a la carretera N-II, a l'altura del punt quilomètric 774.8, dins del terme municipal de la Jonquera.

Un vehicle amb tres homes es va acostar a una dona i, sense baixar del cotxe, li van fer una estrebada a la bossa de mà i la van colpejar. Després d'aquesta acció, la dona va caure al terra i va patir lesions lleus.

Els agents, després d'examinar diversos indicis, van identificar dos dels presumptes autors i van emetre una ordre de detenció.

Investigació oberta

El passat dia 18 de novembre, gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van aconseguir localitzar i detenir als dos lladres quan es trobaven a l'interior d'un comerç de la Jonquera.

La investigació continua oberta per tal de detenir al tercer implicat. Els detinguts van passar el mateix dia a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.