Escorcollen un bar de Figueres on es venia droga i intervenen estupefaents i 4.415 euros

Detenen tres persones, entre ells, un treballador que va entregar als Mossos paperines amb heroïna i cocaïna

Els agents tenien el local sota vigilància des del setembre arran de les queixes veïnals de venda i consum d'estupefaents

Escorcollen un bar de Figueres on es venia droga i intervenen estupefaents i 4.415 euros.

Escorcollen un bar de Figueres on es venia droga i intervenen estupefaents i 4.415 euros. / Mossos

E.B.

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones per tràfic de drogues en un bar del barri de la Marca de l'Ham de Figueres. En aquest local, hi han localitzat paperines amb drogues —cocaïna, marihuana i heroïna— i 4.415 euros fraccionats.

L'escorcoll del local es va fer el dia 25 d'octubre, però tot va començar el mes de setembre -el dia 9 de setembre- quan els Mossos van rebre informacions de queixes veïnals per venda i consum de substàncies estupefaents que presumptament s'estaven efectuant en un bar ubicat al carrer Aquari.

A patir d'aquí els policies van estar fent diverses vigilàncies i gestions per comprovar les sospites. Finalment, agents de seguretat ciutadana i de paisà de la comissaria de Figueres van realitzar una entrada i registre al bar d'acord amb la llei de Seguretat Ciutadana aquest dimecres. A dins del local van trobar diverses quantitats de substàncies estupefaents, aparentment cocaïna, heroïna i marihuana.

Oculta al fals sostre del lavabo

Un dels llocs on van trobar droga és el fals sostre del lavabo de persones amb discapacitat. Van localitzar un embolcall de paper d'alumini on hi havia paperines de plàstic blanc amb heroïna i cocaïna. A dins també hi havia un paquet de tabac i retalls circulars, presumptament per fer les paperines de substàncies estupefaents.

Entrega de substàncies

A banda, un dels treballadors del local en el moment d'escorcollar-lo, va lliurar als agents un embolcall de roba que portava a sobre- Aquest contenia cinc paperines de plàstic blanc amb una substància en roca d'heroïna i quatre paperines més, amb cocaïna. En total, van intervenir 11 grams de cocaïna i 8 grams d'heroïna i marihuana.

A banda, també van localitzar 4.415 euros fraccionats. Per tot això, van quedar detinguts els tres homes.