Apunyala un empleat d'una botiga de telefonia de Blanes i fan ús de la tàser per reduir-lo i l'arresten

La Policia Local de Blanes arresta l'autor que va clavar cinc punyalades al dependent

Dos agents de la Policia de Blanes.

Dos agents de la Policia de Blanes. / AJ. BLANES

Eva Batlle

La Policia Local de Blanes ha detingut un home que va agredir apunyalar un empleat d'una botiga de telefonia. L'arrestat és un home de 44 anys i veí de la ciutat i es va resistir activament i amb violència a la seva detenció. De fet, van haver de fer ús de la pistola elèctrica tàser per reduir-lo.

Els fets van succeir aquest dimecres al migdia en una botiga ubicada al carrer Muralla, a tocar de la rambla de Joaquim Ruyra. Poc després de les dotze, un home es va presentar a la botiga i va demanar un duplicat de la targeta SIM. Però li van dir el procediment que havia de seguir i la resposta no va agradar massa al client.

Va exhibir el punyal i va amenaçar els dependents -un home i una dona-. El client es va dirigir cap al dependent i li va propinar cinc punxades amb l'arma blanca: a la zona de les costelles, a la mà i al cul. Sortosament, van ser de poca profunditat.

Arran dels fets, van activar la Policia Local de Blanes, però quan la patrulla hi va arribar, l'agressor ja havia fugit. A banda, a la zona també s'hi va dirigir el SEM que va atendre el ferit i el va evacuar a l'hospital comarcal, on va ser tractat de les ferides. La víctima té 32 anys.

Violent

D'altra banda, la Policia Local després que li donessin una descripció de l'atacant va anar a buscar-lo. Van perseguir-lo carrer amunt i finalment, el van interceptar. L'home es va posar violent i van requerir-se més policies a la zona per reduir-lo. Fins i tot, degut al seu estat d'exaltació, un dels policies va haver de fer ús de la pistola elèctrica tàser. Va acabar detingut i posteriorment, arran del seu estat d'exaltació, també el van evacuar a l'hospital comarcal. Un policia va acabar lesionat.

Subscriu-te per seguir llegint