Detingut per un robatori amb força en un pis i en una associació cannàbica de Figueres

Els Mossos també l'acusen de tràfic de drogues perquè li troben marihuana i haixix al damunt quan el van escorcollar

La investigació no es dona per tancada i no es descarten més detencions.

La investigació no es dona per tancada i no es descarten més detencions. / Mossos d'Esquadra

Emporda.info

Un home ha estat detingut a Figueres robatori amb força en un pis i en una associació cannàbica de la ciutat. A part, els Mossos també l'acusen de tràfic de drogues perquè li troben marihuana i haixix al damunt quan l'escorcollen.

Els fets es remunten el 19 de setembre, a 2/4 de 5 de la matinada, quan tres individus haurien comès un robatori en una associació cannàbica. Segons les investigacions policials, van accedir a l'establiment doblegant la persiana i fracturant els vidres de la porta. Van aconseguir fugir quan arribava la patrulla.

Aquell mateix dia a la tarda, a dos quarts de set, una patrulla va identificar un home de 27 anys amb antecedents, al carrer Port de la Selva de Figueres. A l'individu li constava una ordre de detenció policial vigent per un robatori amb força i entrada a habitatge aliè a l'Eixample, motiu pel qual va ser detingut. Havia passat a finals d'agost en un habitatge de la zona de l'Eixample de la ciutat. El propietari del pis, que havia estat tres dies fora, va haver-hi d'entrar amb la policia i un serraller. Es va trobar l'habitatge regirat i va veure que li havien robat diferents pertinences. Però el lladre també havia deixat objectes seus a l'interior del pis, cosa que va permetre identificar-lo i emetre'n l'ordre de detenció.

Aquest dimarts, quan els agents identificaven el sospitós, de seguida també el van relacionar amb el robatori al club de cànnabis. Perquè el jove portava vuit vapejadors d'oli, una capsa i vint cartrons de paper de fumar amagats entre la roba. Era part del botí que els tres lladres s'havien endut aquella mateixa matinada del local.

A més, els mossos també van trobar-li droga al damunt. El noi portava dues bosses amb auto tancament; a la primera, hi havia 57 grams de marihuana, i a la segona, gairebé 100 grams de haixix.

La investigació no es dona per tancada i no es descarten més detencions. El detingut ha passat aquest dijous a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.