Desmantellen dos punts de venda de droga en pisos de Salt

Els Mossos i la Policia Local detenen dues persones i confisquen armes i drogues preparades en dosis per vendre

Desmantellen dos punts de venda de droga en pisos de Salt

Desmantellen dos punts de venda de droga en pisos de Salt

E. B.

Els Mossos d’Esquadra amb col·laboració de la Policia Local han desmantellat dos punts de venda de droga en dos pisos de Salt. També han detingut dues persones i han confiscat armes i drogues preparades en dosis per vendre al detall.

Els arrestats són dos homes de 27 i 34 anys a qui acusen de ser presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Al segon detingut se l'acusa també d'un delicte de defraudació de fluid elèctric i un delicte de tinença d’armes.

El cas comença fa uns mesos quan la Unitat d’Investigació de la comissaria de Girona va tenir coneixement que en un bloc de pisos del barri Grup Sant Jaume de Salt, hi podria existir un punt de venda de substàncies estupefaents.

Amb aquesta informació van començar a indagar i amb la col·laboració de la Policia Local de Salt. Un cop obtinguts els indicis necessaris es va demanar una autorització judicial per accedir a l’habitatge.

Aquest dijous al matí van dur a terme dues entrades per part de la Unitat d’Investigació de Girona juntament amb l’ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona) i la Policia Local.

Defenses, un matxet i una detonadora

Els agents van escorcollar totes les estances dels pisos i van localitzar 380 grams de marihuana, 150 grams d’haixix, bàscules de precisió, bosses d’auto precinte i bosses retallades preparades per fer dosis, quaderns amb anotacions de compradors i imports, dues defenses extensibles, un matxet, un esprai d’autodefensa, una pistola detonadora amb munició i quatre cartutxos d’escopeta, segons informen els Mossos.

Davant d’aquests fets, van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, tinença il·lícita d’armes i defraudació de fluid elèctric.

Els detinguts, amb antecedents, passaran ben aviat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.