La Guàrdia Civil ha detingut una conductora que va fugir d'un control a la Jonquera i que va acabar accidentant-se.

Els agents li van localitzar 7,8 quilos de marihuana. L'arrestada és una veïna de Figueres, de 42 anys i nacionalitat espanyola.

L'acusen de ser la presumpta autora de delictes contra la salut pública i desobediència greu als agents de l'autoritat.

Els fets es remunten a la matinada de dilluns quan agents de la Guàrdia Civil de la Jonquera realitzaven un control fiscal esporàdic per evitar el trànsit il·legal de substàncies estupefaents.

Els agents van fer atura un vehicle amb matrícula espanyola a la frontera per sotmetre'l a aquest control. Li van fer senyals lluminosos però la conductora els va ignorar i va saltar-se el control.

A la cuneta

Seguidament, els agents van perseguir el vehicle i ja a l'altura de Figueres, van veure com perdia el control del vehicle i s'accidentava. Va sortir de la via i va acabar en una cuneta d'un camí aïllat. Els agents van anar fins al punt del sinistre viari i van comprovar l'estat de salut de la conductora, que va resultar il·lesa.

Posteriorment, van inspeccionar el vehicle i descobrir perquè fugia la dona: a dins hi havia 7,8 quilos de marihuana i van procedir a la seva detenció.

Les diligències, la detinguda i la droga confiscada van ser posades a disposició del jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.