Un camió ha cremat aquest dijous, 12 d'agost, de matinada a l'autopista AP-7, al terme de la Jonquera. El vehicle s'ha encès quan circulava per un dels carrils en direcció sud, després del peatge. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l'avís a les 4:24 i s'hi han desplaçat amb deu dotacions. També han intervingut en l'emergència cinc patrulles de Mossos d'Esquadra. La incidència viària ha obligat a tallar 6 carrils de l'autopista. Les flames del camió s'han estès fins al punt d'afectar lleugerament la massa boscosa de matolls del voral de l'autopista. Afortunadament, no s'han hagut de lamentar danys personals i el conductor del camió n'ha resultat il·lès.

El camió, que transportava productes làctics pels supermercats Mercadona, ha quedat totalment calcinat. Una retroexcavadora s'ha encarregat de retirar la càrrega. El camió sinistrat ha hagut de ser retirat per dues grues.

Tot i que pels volts de les vuit del matí el foc ja estava extingit i que els bombers ja no actuaven la zona afectada, aquest sinistre ha provocat el tall viari en dos carrils en sentit sud, i fins a 2 km de retencions, a l'altura dels quilòmetres 4,5 i 6,5, segons el Servei Català de Trànsit.

El camió encara fumejant a l'AP-7 a la Jonquera BOMBERS DE LA GENERALITAT