Un home de 60 anys i veí d'Aiguaviva ha mort mentre treballava a l'escola en la qual feia de conserge. La policia va informar que una furgoneta estacionada a l'inici d'una rampa de l'interior del centre s'hauria desfrenat i atropellat el treballador. Ara, la investigació policial haurà d'esclarir els motius.

A quarts de set de la tarda, agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van rebre l'avís d'adreçar-se a l'escola d'Aiguaviva, ja que presumptament s'hauria produït un accident amb el resultat d'un home ferit greu. Els serveis mèdics li van practicar les maniobres de reanimació sense èxit, ja que l'home, molt conegut a Aiguaviva i que treballava per a l'ajuntament, va perdre la vida.

Fins al lloc on es va produir l'accident s'hi van traslladar diverses patrulles de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona, de la Unitat de Seguretat Ciutadana i d'Investigació de la comissaria del Gironès-Pla de l'Estany, diverses unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció de guàrdia de Girona i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb morts.