La Guàrdia Civil va detenir la tarda de diumenge un home que duia 150 quilos d'haixix amagats al cotxe. Agents de la secció fiscal de la Jonquera van aturar un vehicle de matrícula italiana en el qual només hi viatjava el conductor. Després d'identificar-lo, els agents es van adonar que la xapa de sota el seient davanter podria estar manipulada i, després de fer una inspecció més en profunditat, van descobrir un doble fons tant en aquest seient com en el del copilot. A dins, l'home duia amagats diversos paquets embolicats amb cinta marró que van resultar ser haixix. El detingut és M. C., un ciutadà italià de 57 anys.

La detenció es va produir durant un dels controls rutinaris que el cos fa a la zona de la Jonquera. Cap a les tres de la tarda de diumenge, els agents van aturar un vehicle amb plaques de matrícula italiana que viatjava en direcció França.

Els agents van identificar el conductor i únic ocupant del vehicle i, posteriorment, van inspeccionar el cotxe. Els policies es van adonar que la xapa de sota del seient podria haver estat manipulada i, per tant, van decidir revisar a fons el cotxe i van descobrir un doble fons tant en aquest seient com en el del copilot.

En aquest doble fons, el detingut hi amagava diversos paquets amb una substància embolicada amb cinta marró. Després de fer la prova, els agents van comprovar que es tractava de haixix. En total, l'home pretenia creuar a França amb 150 quilos de droga amagats al vehicle.

Davant dels clars indicis, la Guàrdia Civil va detenir M. C., de nacionalitat italiana i 57 anys.