Atrapada i cridant de dolor a 8 metres d'alçada: se li van enredar els cabells a la nòria

La noia va cridar desesperada en quedar atrapada a l'estructura giratòria

Tres moments del succés.

Tres moments del succés.

Javier Corazón

Malson a la fira. El cabell d'una dona es va enredar en una sínia, deixant-la atrapada i cridant de dolor a 8 metres d'alçada. L'incident va tenir lloc al poblat indi de Dwarka, durant el Carnaval Shireshwar a Khambhalia, Gujarat.

La noia va cridar desesperada en quedar atrapada a l'estructura giratòria. La ràpida intervenció del personal va evitar un desenllaç fatal.

A les imatges es pot veure la dona immobilitzada, el seu cabell sent arrossegat per l'eix de la màquina. El personal del parc va actuar immediatament per aturar la sínia.

Quan l'atracció es va aturar, diversos valents es van enfilar per alliberar el cabell de la dona a una alçada d'uns 8 metres. Al vídeo, s'observa els locals, inclòs el personal de la sínia, intentant alliberar-la.

Testimonis atònits van observar la dramàtica escena, alguns van oferir consells sobre com desenredar els cabells de la dona. Això no obstant, no van faltar joves que, insensiblement, van riure de la situació.

"La dona es recargolava de dolor"

Segons relats dels presents, finalment es va haver de tallar completament els cabells de la dona per alliberar-la. Al vídeo, un home és vist tallant el cabell amb un ganivet mentre un altre el sosté.

Residents presents al carnaval van mostrar la seva preocupació per la seguretat en esdeveniments similars. "La dona es recaragolava de dolor. Qui es farà responsable d'aquest desafortunat incident?", va dir Pramod Kumar, testimoni, a The Sun Online.

"Espero que aprenguem d'aquests incidents i no es repeteixin en el futur"a comentar un altre testimoni.

En un fet similar lamentable, una noia de 20 anys de Bankura, West Bengal, va morir un altre any quan els seus cabells van quedar atrapats a la sínia.

En un altre incident, una escolar va estar a punt de viure una tragèdia en una sínia a Mansbal Park, Ganderbal, Índia, a l'agost. La nena va caure per un petit buit, però va aconseguir aferrar-se a les barres de ferro, i posteriorment va ser rescatada.