Clínica Dental Pifarré acumula més de quinze anys de presència a l’Escala buscant el somriure dels pacients, amb una llarga experiència que l’avala fruit de la seva trajectòria de més de quaranta anys a Barcelona. «Això implica un ampli coneixement a l’hora de tractar els pacients, de realitzar diagnòstics mèdics i també d’oferir els corresponents tractaments», explica Marc Pifarré, responsable del centre.

La qualitat i el tracte personalitzat distingeixen el servei que ofereix Clínica Dental Pifarré, a l’Escala, tal com molt bé pot testimoniar la llarga llista d’usuaris que confien en aquest centre odontològic de referència a la seva àrea d’influència.

Durant aquests mesos de pandèmia, la Clínica ha garantit la seguretat dels seus clients prenent totes les mesures preventives necessàries per a mantenir l’atenció personalitzada de cada client amb les màximes garanties d’higiene per als pacients i tot l’equip professional del centre.

Atenció personalitzada

L’objectiu principal de l’equip de la Clínica Dental Pifarré és que el pacient que els visiti se senti perfectament atès des del moment que entra al centre, així com durant el seu tractament, quan aquest s’acaba, i al llarg del seu manteniment. «Hem sabut evolucionar adaptant-nos a les noves tècniques i mètodes de salut dental per adequar-los a les exigències de l’odontologia actual», afegeix.

En aquest sentit, la Clínica Pifarré, que es troba situada a la cèntrica avinguda de Girona del municipi escalenc, disposa dels darrers avenços tècnics com ara el Tac Dental, Scanner intraoral o la tecnologia Cad-Cam, entre altres.

La clínica de salut dental Pifarré ofereix un ampli ventall de tractaments que cobreixen des de l’estètica dental (facetes dentals i blanquejaments), la implantologia (càrrega immediata, empelts ossis i zigomàtics) i també l’ortodòncia (invisible i lingual), entre altres serveis relacionats amb la seva especialitat.

Equip multidisciplinari

La Clínica Pifarré de l’Escala, que també compta amb altres centres a Rubí, la Bisbal, Barcelona i les Franqueses del Vallès, destaca també per disposar d’un equip multidisciplinari compost per diferents especialistes. Està encapçalat pel doctor Marc Pifarré, que disposa d’un Màster en Implantologia i Cirurgia Avançada i Màster en Periodòncia, i la doctora Clara Noguera, Màster en Ortodòncia.

Tots dos són a la vegada professors en diverses universitats d’Odontologia i realitzen ponències a escala nacional i internacional.

CLÍNICA DENTAL PIFARRÉ

Adreça: Avinguda Girona, 72, de l'Escala

Telèfon 972 775 488

Web: www.clinicadentalpifarre.com