45È ANIVERSARI D’EL PERIÓDICO

La nostra vocació

Un periòdic democràtic, de progrés, de Barcelona i Catalunya. Aquest és l’estil de la nova època en EL PERIÓDICO i amb què estem convençuts que assegurem el seu futur

Javier Moll.

Javier Moll. / Jordi Cotrina

Javier Moll

Prensa Ibérica edita diaris des de fa 45 anys. Cada un d'ells és diferent i té la seva pròpia història. Des del ‘Faro de Vigo’ que celebra els seus primers 170 anys fins a ‘El Periódico de España’ que el mes que ve en farà 2. L'any 1978 vàrem iniciar-nos en aquest sector a les Canàries. Aquell mateix any es fundava a Catalunya EL PERIÓDICO, capçalera que des de fa quatre anys forma part del nostre grup. Compartim, per tant, any de fundació: l’històric moment de l’aprovació de la Constitució.

La nostra vocació com a editors, la de l’Arantza i la meva, i ara també dels nostres fills, parteix de la idea que els diaris tenen sentit quan són útils a la societat: aportant idees, debat i riquesa. I allà on els editem el que volem és que tinguin la personalitat necessària per ser capaços de connectar amb els lectors, però també amb els anunciants i amb les institucions. La nostra vocació és el PERIODISME amb majúscules, i ho entenem com una manera de servir la societat. Ho fem actualment a través de 26 publicacions diàries, però també amb més de seixanta periòdics hiperlocals, que anomenem ‘Crónicas’, i amb les revistes especialitzades, en paper i ara, sobretot, en els canals digitals. Sempre busquem el mateix, generar valor afegit als lectors contribuïnt al desenvolupament económic, polític i social del país.

EL PERIÓDICO és avui una plataforma informativa que s’expressa en castellà i en català, en paper i en digital, amb continguts d’informació local i general però també amb productes especialitzats, com és el cas d’‘Actius’ i ‘Abril’, suplements d’economia i cultura que comparteix amb la resta de mitjans de Prensa Ibérica.

Aquest és l’estil que hem injectat en la nova època a EL PERIÓDICO i amb el qual estem convençuts que assegurem el seu futur. Un periòdic democràtic, de progrés, un periòdic de Barcelona i de Catalunya. Muchas felicidades. Moltes gràcies.

Subscriu-te per seguir llegint

TEMES