Sembla que va ser ahir quan em vaig endinsar en aquesta aventura de la política municipal. M'ho hagueren dit tres anys enrere i li hagués dit a qualsevol que era una bogeria, perquè sempre havia vist la política per als altres. Sabia que seria molt complicat, no tan sols pel que comporta la defensa d'una opció constitucionalista en un bastió de l'independentisme dur com és Castelló d'Empúries-Empuriabrava, sinó per ser novell en aquest món.

Després d'un inici convuls, el nostre equip ha aconseguit una estabilitat on ens trobem els que realment sentim aquest partit i no busquem cap altra finalitat que no sigui la d'intentar aconseguir el màxim de les propostes que portàvem en el nostre programa per millorar la vida dels nostres veïns. Qui es podria haver imaginat el que ens oferiria aquest any 2020, amb aquesta maleïda pandèmia que s'ha endut tanta gent. Perquè sense saber bé com guiar aquest vaixell, a poc a poc anem prenent un rumb, agafant el timó amb força, amb Samuel controlant el moviment de les veles en bona direcció.

Estem al costat de tots els partits polítics immersos en un compromís per plantar cara al gran problema que és la seguretat del nostre municipi, vetllant perquè cap autònom, empresari ni veí es vegi afectat pels efectes d'aquesta pandèmia. Mirant que en els barris més oblidats es realitzin les millores necessàries.

Els nostres companys de Ciutadans al Parlament van presentar com a proposta per als Pressupostos generals la construcció de l'escola institut El Bruel, a l'espera que s'adquireixin d'una vegada els terrenys. Continuarem lluitant perquè puguem disposar, a Empuriabrava, d'un centre mèdic en condicions. Busquem alternativa a l'ampliació del Toribi Duran, hi ha altres opcions que cal valorar i són a Empuriabrava. El meu company Samuel s'ha ofert per fer proves d'instal·lacions fotovoltaiques. Volem veure una Empuriabrava neta perquè ara mateix no n'està gens, només fa falta passejar-se pels arcs i veure la deixadesa que hi impera. Donem suport a la nostra policia local i hem de dotar-los de tot el material necessari perquè puguin fer el seu treball amb el mínim de risc possible. No estem d'acord en l'emplaçament buscat per a la nova gossera perquè hi ha un problema acústic per als veïns de Castelló Nou que no s'ha valorat, a banda que és una despesa innecessària perquè ja se n'està construint una del Consell a Marçà.

Per finalitzar, voldria agrair a tots els votants de Ciutadans per confiar en nosaltres i, malgrat que totes les dificultats i entrebancs, continuarem lluitant perquè, entre altres coses, l'espai públic no s'utilitzi per publicitar símbols separatistes. Estem compromesos amb la igualtat i la unió de tots.