Més enllà de la crítica sistemàtica habitual de l'oposició, el govern funciona i anem posant la ciutat al dia després d'anys d'anar a la deriva.

El motiu pel qual hem hagut d'endarrerir la presentació dels pressupostos uns dies és bàsicament perquè, després de veure'ns obligats a endarrerir-nos per la sentència del Tribunal Català de Contractes, hem considerat que el millor és esperar la liquidació del pressupost del 2019 i poder saber el romanent real d'aquest. Això serà en els dies vinents i els pressupostos es podran aprovar d'acord amb la realitat dels comptes.

En set mesos hem començat a reconduir el desgavell econòmic del govern de Marta Felip i Jordi Masquef i podrem dotar la ciutat d'uns pressupostos rigorosos i amb més capacitat per afrontar els reptes que tenim davant.

Uns pressupostos que eliminaran despesa supèrflua, reforçaran els serveis públics i les inversions estratègiques i que no suposaran un increment d'impostos per als figuerencs i les figuerenques. Som l'única ciutat important de la demarcació que farà aquesta contenció en la pressió fiscal.

Estem encarrilant la ciutat econòmicament i tindrem uns pressupostos que donaran resposta a les necessitats de la ciutat. En un moment on la iniciativa privada aposta de nou per la ciutat de Figueres.

La ciutat torna a funcionar. Figueres va pel bon camí.