Aquest dilluns va arrencar la sisena edició de 'Masterchef Celebrity', que en el seu primer lliurament va comptar amb la primera expulsió: la cantant Tamara no va superar la prova d'eliminació en presentar un rellom que no va convèncer als jutges. Quan aquests li van donar la valoració, l'artista no va poder reprimir el plor i va acabar confessant davant les cambres que la pandèmia ha afectat la seva economia.

"No m'ho perdonaré en la vida perquè és una fallada a la meva família molt gran. Tinc quatre nens i vull que estiguin orgullosos de mi i es decebran", va expressar entre llàgrimes. Els jutges van intentar calmar-la com van poder: "Una vida d'orgull no la hi carrega un rellom", li va dir Jordi. No obstant això, Tamara va deixar anar pel bajini: "És que no puc explicar-ho tot..."

Ja en els totals a càmera, la cantant va parlar del que estava vivint: "Vinc d'un any molt complicat". "El meu marit té dos negocis, estan tancats. Porto un any sense poder fer concerts i tenim quatre nens que mantenir" va dir l'artista, que encara no coneixia la decisió definitiva del jurat.

"Mai he estat una dona pretensiosa. Sóc una dona normal, senzilla, de la meva casa. Haig de portar el pa a la meva casa. La meva situació és complexa. Amb quatre nens, és molt difícil de mantenir" va dir l'artista molt emocionada.