'Operación Triunfo' torna trepitjant fort. Les últimes notícies sobre el programa apunten al fet que la cantant Mónica Naranjo formarà part dels membres del jurat. L'artista podria trobar-se en un procés de negociacions amb el programa segons ha confirmat Formula TV.

El que ja és un fet, és l'absència de Mónica Naranjo en la sisena edició de 'Tu cara me suena'. El seu nom va ser dels primers a sorgir després de confirmar-se la volta de OT 2017. La cantant porta molt temps treballant amb Gestmusic, productora del programa i de 'Tu cara me suena'.

No obstant això, tant l'artista com el programa no han confirmat cap col·laboració. Per la seva banda, el seu representant Oscar Tarruella ha negat que se li oferís a Mónica un altre tipus de paper al programa, ja sigui com a professora dels participants o fins i tot com a presentadora.

Sigui com sigui, OT 2017 ha decidit que la seva volta es recordi pel que va a escollir al millor jurat possible. No hi ha dubte que la participació de Mónica Naranjo pujaria el llistó del programa. I és que la cantant és una veterana en la matèria; ha exercit el seu paper de jutge en molts programes televisius, més enllà de 'Tu cara me suena' i la seva versió amb desconeguts. Ja va destacar en el jurat de 'Pequeños Gigantes' i 'El número uno'.