Una de les sèries més esperades de l'any, 'The Good Fight', spin-off de 'The Good Wife', s'estrenarà a Movistar Sèries (de forma simultània als Estats Units) la matinada del 19 al 20 de febrer, un any després dels fets ocorreguts al final de la seva sèrie predecessora.

Segons ha informat en una nota la cadena que emetrà la sèrie, després de l'estrena de 'The Good Fight', que també està dirigida com la sèrie anterior per Robert i Michelle King, els espectadors podran veure el mateix episodi el dilluns 20 a les 20:30 hores, ja que estarà disponible sota demanda.

En aquesta nova producció, l'advocada Diane Lockhart (Christine Baranski) serà també la protagonista, juntament amb les actrius Cush Jumbo, de la mateixa sèrie, i Rose Leslie ('Joc de Trons'), entre d'altres personatges de la sèrie anterior.

Lockhart, que ha aconseguit mantenir el seu nom en un dels bufets d'advocats més prestigiosos de Chicago, prendrà en aquesta nova etapa la decisió de retirar-se. Però la seva vida es capgira quan un escàndol de corrupció vinculat al seu gestor d'inversions, i amic seu, l'esquitxa, deixant-la sense diners per a la seva jubilació.

Un fet que l'obligarà a intentar recuperar el seu lloc, que li farà replantejar el seu futur i incorporar a la signatura a la qual treballa Lucca Quinn.

La cadena també ha informat que tots els episodis de la sèrie original, 'The Good Wife', que va guanyar un Globus d'Or i cinc premis Emmy, ja estan disponibles en vídeo sota demanda.