'Els Simpsons' (Antena 3) és el programa de major qualitat de la televisió i 'Sálvame' (Telecinco) el pitjor, segons els espectadors, que han triat el grup Atresmedia, amb Antena 3 i La Sexta, com el preferit.

Són dades de l'informe de Personality Media -realitzat amb les respostes de prop de 29.000 persones majors de 14 anys-, que assenyala que Antena 3 i La Sexta tornen a ser "les preferides pel consumidor" (18% i 17%, respectivament) , les "més entretingudes" (26% i 24%) i de "més qualitat" (22% i 22%).

A més, se les considera amb la "programació més variada" (27% i 20%) i amb "millors informatius" (24% i 22%).

TVE1, que ha millorat en gairebé tots els atributs analitzats respecte a l'anterior informe, segueix sent considerada la "més respectuosa" (30%) i la segona amb "més credibilitat" (20%) darrere de La Sexta (24%).

Telecinco ocupa els últims llocs en gairebé totes les variables analitzades: en credibilitat (3%), qualitat (4%), respectuosa (2%) i programació variada (7%).

Cuatro ha millorat també resultats pel que fa a programació variada (13%), bons presentadors (7%), credibilitat (5%) i respectuosa (6%).

En el programes, la millor valoració, a més de per a 'Els Simpson' és per a 'La Sexta notícies', el 'Telediario' de La 1, 'Pasapalabra' (Telecinco) i 'Antena 3 Notícies'.

Per contra, els menys valorats en qualitat són, a més de 'Sálvame', 'Dones i Homes i viceversa', 'Sálvame Deluxe', 'Gran Hermano' i 'Cámbiame', tots ells a Telecinco.

Per cadenes, Antena 3 amb 'Els Simpsons', 'Antena 3 Notícies', 'El Hormiguero', 'Ahora caigo', 'Karlos Arguiñano en tu cocina' i 'Espejo Público', és juntament amb La Sexta la cadena que més programes col·loca entre els de millor qualitat.

La Sexta posiciona també cinc programes entre els de millor qualitat: 'La Sexta Notícies', 'Salvados', 'El intermedio', 'Al rojo vivo' i 'fent zàping'.

Dos programes de TVE 1, 'Telediario' i 'España Directo', se situen entre els de més qualitat i únicament 'Cor' entre els de pitjor qualitat.

Entre els programes de Telecinco tan sols 'Pasapalabra' se situa entre els de més qualitat.

'Noticias Cuatro' es cola com l'únic programa de bona qualitat d'aquesta cadena.

L'enquesta subratlla com "curiós, un any més", que mentre el consumidor declara que són Antena 3 i La Sexta són les seves cadenes de televisió favorites davant de Telecinco, a la pregunta de quina cadena considera el consumidor com la "cadena preferida pels altres "destaca Telecinco (23%).