El director de TVC, Eugeni Sallent, ha afirmat en una entrevista a l'ACN que el futbol de primera divisió "li interessa" però que caldrà tenir-lo a uns preus "assumibles" perquè sinó hi hauran de renunciar. Per Sallent, el futbol i el bàsquet ofereixen a l'audiència la proximitat dels equips catalans i compleixen l'objectiu d'aconseguir "el màxim d'audiència". "L'esport és un gran espectacle que connecta amb molts catalans", ha precisat, i per això considera que en la negociació amb la Lliga de Futbol Professional hi seran presents els equips de segona A i B. "És evident que la partida de drets esportius és important i hem de veure com defensem una oferta esportiva de primera línia", ha conclòs.

Quant a la Fórmula 1, Sallent considera que és un espectacle que també "agrada molt" als catalans. "Cada esport compleix un rol i un objectiu", ha insistit en una entrevista a l'ACN.

El director de TVC ha precisat que tenen signades tres temporades més de Champions League, una més de Fórmula 1 i que estan negociant els drets de l'ACB i l'Eurolliga. Així mateix, mantenen l'aposta pels equips de segona divisió A i B i no només "anar pel futbol de primera divisió".