A l’Express 1961 tastareu plats innovadors i moderns

La proposta gastronòmica és única i de cuina d’autor

Interior del restaurant Express 1961.  | EXPRESS 1961

Interior del restaurant Express 1961. | EXPRESS 1961 / redacció Santa Margarida

Emporda.info

El Restaurant Express 1961, es va inaugurar fa uns mesos, creat per un equip de professionals amb una àmplia experiència. L’objectiu que els mou és poder oferir als clients un vessant modern del més tradicional estil mediterrani.

El restaurant està ubicat a escassos minuts de la platja i és proper a la zona hostalera i comercial de Santa Margarida. Una situació molt atractiva, sobretot en temporada alta. L’Express, però, no és un restaurant convencional al qual vas a menjar i prou. La clientela ha de tenir clara la idea que trencarà amb el concepte de cuina convencional i han de presentar-se amb ganes d’innovació culinària per poder gaudir a través de plats propis i únics del xef. «Busquem aportar una perspectiva moderna de la cuina mediterrània a través de la cuina d’autor», explica en Ricard Olivés, propietari del restaurant. A través d’aquest concepte es ressalta l’estil propi del restaurador i el seu segell personal basat en l’experiència, les vivències i la seva història, tant professional com personal. El muntatge dels plats i la posada en escena és, en aquest context, un aspecte rellevant a destacar. Amb l’objectiu que els plats presentats siguin un producte únic de l’Express 1961, el caràcter innovador a l’hora de fer-ho i muntar-ho és essencial.

En consonància amb el tipus de cuina que ofereixen, l’ambientació del local és agradable i clarament elegant. Tenen com a element principal un dels antics trens turístics ‘Expres’ de Roses que, de fet, és el que dona nom al restaurant.

EXPRESS 1961

Adreça: carrer Port Reig, 14. Santa Margarida

Telèfon: 602 501 003

Web: www.restaurantexpress1961.com