Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escala

Set de tapes i Mas Concas, guanyen la X Ruta de la Tapa de l’Anxova de l’Escala

En aquesta edició s'han servit un total d’unes 26.000 tapes entre els 23 establiments que participaven a la ruta

Set de tapes i Mas Concas, guanyen la X Ruta de la Tapa de l’Anxova de l’EscalaAjuntament de l'Escala

El restaurant Set de Tapes ha estat escollit entre les persones que van completar la 10a Ruta de la Tapa de l'Anxova de l'Escalacom a millor tapa d'aquest any, mentre que el restaurant Mas Concas s'ha endut el premi a la més original.

En aquesta edició s'han servit un total d’unes 26.000 tapes entre els 23 establiments que participaven a la ruta.

El rànquing a la millor tapa l'ha encapçalat el restaurant Set de Tapes, seguit en segon lloc pel Dell’arte i, en tercer lloc, empatats a punts, pel Gotim i la Placeta.

Pel que fa a la classificació com a tapa més original, el vencedor ha estat el Mas Concas, seguit de Set de Tapes i Neus Mar.

D'altra banda, aquest matí s'ha fet un sorteig per repartir els diferents premis que hi havia per a les persones que han completat el total de la ruta, han fet totes les tapes del nucli antic o totes les de fora del nucli antic. Els guanyadors han estat:

  • Ha fet la ruta completa: Suli Pulido Chica.
  • Provar les 15 tapes de locals del nucli antic: Ivone Pagès Catlà, Guillem Pous Marisch i Marta Tomàs Arnau.
  • Segellades les tapes de fora del nucli antic: Yolanda Berruezo Lamarca, Toni Orgaz, Maria Carme Roura Cervià, Marta Sabrià Ribas i Enric Bigas.

Finalment, el guanyador del premi del concurs de fotografia de la ruta a Instagram, ha estat per a l'usuari @costabravahotspots. S'havien penjat un total de 70 fotos amb les etiquetes #anxovadelEscala #visitlescala #lEscalaMardEmpuries.

Prem per veure més contingut per a tu