Cadaqués

La pel·lícula 'Esperando a Dalí', rodada a Cadaqués, s'estrena aquesta setmana al Festival de Màlaga

Ja es pot veure el tràiler oficial del film que mostra la vida al Cadaqués dels anys 70

Tràiler de la pel·lícula 'Esperando a Dalí'

Emporda.info

La pel·lícula Esperando a Dalí, dirigida per David Pujol, que es va rodar durant el 2021 a Cadaqués, s'estrena en primícia aquest dissabte 11 de març al Festival de Màlaga. Ho farà dins de la secció Màlaga Premier secció oficial fora de concurs d'aquesta 26 edició d'un dels festivals de cinema més importants de l'estat espanyol.

Després del seu pas pel festival, es preveu que la pel·lícula arribi a les sales de cinema el 5 de maig.

Esperando Dalí està protagonitzada per José García, Pol López, Iván Messeguer, Clara Ponsot, Nicolas Cazalè i Paco Tous. La història situarà l'espectador als anys 70 a Cadaqués. A l'Espanya de 1974, els dos germans, Fernando i Alberto, cuiners del millor restaurant francès de Barcelona fugen a Cadaqués degut a les implicacions polítiques d'un d'ells. Un cop allí es queden atrapats per "l'ambient màgic de Cadaqués" impregnat per la figura de Salvador Dalí. Jules, el caòtic i carismàtic propietari del bar de platja Surreal, els contracta per fregar plats i compartirà amb ells la seva obsessió per Dalí.

A la pel·lícula, que es mou entre la comèdia i el drama, s'entrecreuen els temes culinaris, amorosos i socials.

El film significa el salt de David Pujol al món del llargmetratge després de tirar endavant diversos documentals com El Bulli, història d'un somni. El rodatge es realitzarà en diverses localitzacions de la Costa Brava i Barcelona durant sis setmanes. Esperando a Dalí està produida per Fishcorb Films i Arlong Productions i distribuïda internacionalment per Embankment Films.