MADE OF SPACE és un viatge visual i sonor que articula temps, espai i cos emprant patrons de moviment i estructures musicals, mitjançant l'acumulació, variació i repetició de trajectòries, traços i recorreguts, que junts formen un espai continu i infinit.

Com una partitura en la qual se succeeixen les repeticions sostingudes, les variacions continues, l'espai queda ocupat de manera geomètrica per un grup d'intèrprets que, a l'igual que els músics, es deixen portar per l'energia i dinamisme que els uneix. Formen una xarxa en la qual comparteixen l'eix mitjançant recorreguts que serveixen com a base per a un nombre infinit de variacions, desafiant constantment a la gravetat i, alhora, rendint-se a ella. L'espai es converteix així en un camp generador, un teixit conjuntiu que es trena com a testimoni visual del paisatge viscut i experimentat. Una poètica de l'espai que deté el fluir del temps. Una onada de pura dansa i pur so, un vòrtex d'energia vital.

GN|MC conclou amb aquest treball una trilogia que va començar amb el quintet TIME TAKES THE TIME TIME TAKES (2015) i que va continuar amb el septet SET OF SETS (2018), dedicats a explorar el concepte del temps i la noció de l'infinit. En aquesta ocasió GN|MC segueix endinsant-se en conceptes de la física i posa en escena aquesta fascinació per la capacitat comunicativa inherent al moviment en relació amb la noció d'espai-temps com a font d'inspiració.

"La mesura exacta de l'esperit quan s'esforça per manifestar-se en elegància fluida." Jordi Sora

Idea/concepte: GN|MC Guy Nader | Maria Campos. Direcció: Guy Nader. Co-direcció: Maria Campos. Composició musical: Miguel Marín. Música en viu: Miguel Marín, Daniel Munarriz. Creació/interpretació: Maxime Smeets, Patricia Hastewell, Noé Ferey, Maria Campos, Héctor Plaza, Alex De Vries, Anamaria Klajnšček. Disseny il·luminació: Conchita Pons. Direcció tècnica: Albert Glas. Disseny escènic: GN|MC. Vestuari: Gabriela Lotaif. Assistència artística: Alexis Eupierre. Ajudantia direcció: Claudia SolWat. Producció executiva: Clàudia Saez/La Destil·leria, Raqscene. Co-producció: Mercat de les Flors (projecte Cèl·lula), Grec 2021 Festival de Barcelona. Amb el suport de BS Fundació, Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya. Amb la col·laboració de Graner-centre de creació, CondeDuque Centro de Cultura Contemporánea. Agraïments: Michael Yazbek.