Un concurs de pintura ràpida de la posta de sol donarà el tret de sortida del Festivalet de Roses

Es fa aquest dissabte amb premis que arriben fins als 500 euros i categories infantils, juvenil i adults

Un artista participant en el concurs de pintura ràpida. | FESTIVALETROSES.CAT

Un artista participant en el concurs de pintura ràpida. | FESTIVALETROSES.CAT / REDACCIÓ. ROSES

Emporda.info

Arriba el mes de novembre i, amb ell, Roses celebra el Festivalet, l’estiuet de Sant Martí i les postes de sol, a la plaça de la Perola els dies 11 i 12 de novembre. Per fer-ne un tast, però, aquest dissabte, a les tres de la tarda, tindrà lloc el concurs de pintura ràpida de la posta de sol que inclourà categories infantil, juvenil i adults i que oferirà premis de fins a 500 euros. Per participar-hi, cal inscriure’s el mateix dia a Ca l’Anita.

En aquesta edició del Festivalet, que inclou propostes musicals i gastronòmiques, destaquen les actuacions, el dissabte 11, de Guillem Ramisa, Abril Gabriele i Mercabanda, mentre que el diumenge 12 pujaran a l’escenari de la platja de la Perola, Carlota Flaneur i Clima. Com a novetat, enguany la programació musical s’allargarà amb les ambientacions dels DJ’s Radio Cassete Nights (dissabte de vuit a onze de la nit) i DJ Lia Jensen (diumenge de dos quarts de set a les nou de la nit).

A banda d’aquestes propostes musicals, es comptarà amb la participació de diferents establiments gastronòmics. Així, des d’aquest divendres i fins al 12 de novembre, els restaurants Can Cervera, Harry’s, L’Àncora i Txot’s Roses mostraran la varietat i qualitat de la gastronomia del poble, oferint els Menús del Festivalet amb especialitats elaborades amb productes de proximitat i temporada.

A més, l’Oficina de Turisme exhibeix aquests dies l’exposició de les fotografies finalistes del concurs d’Instagram de la passada edició, mentre que del 7 i al 19 de novembre, exposarà les obres guanyadores del concurs de pintura ràpida.